FAQ

Het is een spel waarbij je wordt opgesloten in een themakamer, waaruit je tijdig moet proberen te ontsnappen. Tijdens het spel worden de deelnemers ondergedompeld in een avontuur, waar ze codes moeten kraken, aanwijzingen vinden en puzzels oplossen om te kunnen ontsnappen.

Je krijgt maximum 75 minuten om te ontsnappen.

Je moet tenminste 15 minuten voor de starttijd aanwezig zijn. Je krijgt eerst een korte briefing. Na het spel krijg je een debriefing en voor diegenen die het wensen een foto. Alles samen zal het ongeveer 100 minuten duren.

Het spel wordt in het Nederlands gespeeld. Er zijn verder geen speciale vaardigheden of kennis nodig. Draag comfortabele kledij.

Je kan ten alle tijde de kamer verlaten door op de noodknop te drukken. Let wel, het spel zal op dat moment zijn afgelopen. De kamer wordt bovendien nauwlettend in de gaten gehouden via onze bewakingscamera’s. De veiligheid van onze spelers gaat voorop.

Neen. Het gebruik van elektronische apparaten of andere hulpmiddelen is verboden. Bij aankomst kan je je persoonlijke spullen opbergen in een afgesloten locker.

Neen, iedereen is welkom. Minderjarigen jonger dan 14 dienen begeleid te zijn door een volwassene.

Jammer genoeg is ‘ROOM:44’ door de aard van de opbouw en de locatie niet geschikt voor minder mobiele personen.

Tot 2 weken voor de reservatie is er een terugbetaling van 100% onder de vorm van een cadeaubon
Tussen de 2 weken en 48 uur voor de reservatie is er een terugbetaling van 75% onder de vorm van een cadeaubon
Tussen de 48 uur en 24 uur voor de reservatie is er een terugbetaling van 50% onder de vorm van een cadeaubon
Binnen de 24 uur en bij niet opdagen voor de reservatie is er geen recht op terubetaling