Cadeaubox

Cadeaubox ROOM 44

  • 4 personen: 120€
  • 5 personen: 135€
  • 6 personen: 145€

Beschrijving
Voordat je bestelt:

Je hebt de keuze om onze cadeaubox zelf te downloaden en af te printen of hem te laten opsturen via de post.
Indien je kiest om de cadeaubox te downloaden, krijg je via e-mail een licentiesleutel en een link waarop je de nodige bestanden kan downloaden. Je hebt ze beiden nodig om de escape room te kunnen boeken.

Indien je voor de optie kiest om jouw cadeaubox via de post te ontvangen, bestel hem dan zeker op tijd en reken op 4 werkdagen voor de verzending. De licentiesleutel wordt mee opgestuurd met jouw cadeaubox.

Hoe werkt een cadeaubox

In deze box zitten 3 puzzels die opgelost moeten worden om uw cadeaubon te kunnen verzilveren. Wanneer je elke puzzel opgelost hebt, surf naar https://www.room44.be/cadeaubox-solver en vul daar je antwoorden in de kadertjes in die overeenkomen met de kleur van de kaarten in deze box. Indien de 3 antwoorden correct zijn, kan je de geheime code decoderen. Deze code heb je, samen met je licentiesleutel, nodig om de escape room te kunnen boeken.

De puzzels zijn opgelost en ik heb de geheime code, wat nu?

Van zodra je de puzzels hebt opgelost en je de geheime code te pakken hebt, surf naar https://www.room44.be/boeken, selecteer het tijdstip waarop je de Escape Room wil boeken en gebruik de correcte waardebon code. Deze code bekom je als volgt:

  • De geheime code die je bekomt door het oplossen van de puzzels bestaat uit 3 woorden. Neem deze 3 woorden in hoofdletters, aan elkaar en zonder spatie.
  • Neem daarna de licentiecode die u opgestuurd werd bij de bestelling van uw cadeaubon. Deze bestaat uit 5 of 6 cijfers en vind je in de bevestigingsemail onder de titel “Je licentiesleutel(s)” of in je fysieke cadeaubox
Bijvoorbeeld:
  • De geheime code bestaande uit 3 woorden is “deze code klopt
  • De licentiecode die per email werd gestuurd is “123456
  • ⇒ de te gebruiken waardebon code is DEZECODEKLOPT123456
Wat kan ik boeken met deze cadeaubon?

De cadeaubon is geldig voor 1 escape room “The Day After” met het gekozen aantal personen. Wil je met meer personen deelnemen? Geen probleem. Geef het aan tijdens het boeken en de meerprijs voor de extra perso(o)n(en) zal aangerekend worden tijdens het boekingsproces.